bez-viru-win.svg

Instalacka.cz > Články > Nejlepší programy na stahování z youtube

Nejlepší programy na stahování z youtube

Stahování videí z YouTube může být užitečné v různých situacích, jako je například ukládání oblíbených videí pro pozdější offline sledování nebo ukládání vzdělávacích materiálů pro další výzkum. Existuje mnoho různých programů, které vám umožní stahovat videa z YouTube, a v tomto článku si představíme některé z nejlepších a nejpoužívanějších.

  1. 4K Video Downloader  je snadno použitelný program pro stahování videí z YouTube, Vimeo, Facebook a dalších online platform. Podporuje stahování ve vysoké kvalitě a umožňuje také stahování celých playlistů. K dispozici je jak placená, tak i bezplatná verze programu, ale bezplatná verze má některá omezení, jako například omezení na 25 videí v playlistu.
  2. Freemake Video Downloader je další populární program pro stahování videí z YouTube. Podporuje stahování ve vysoké kvalitě a umožňuje stahování videí, playlistů a dokonce i YouTube kanálů. Program také umožňuje konverzi videí do různých formátů.
  3. YTD Video Downloader je rychlý a snadno použitelný program pro stahování videí z YouTube. Podporuje stahování ve vysoké kvalitě a umožňuje také stahování celých playlistů. Program také umožňuje konverzi videí do různých formátů a podporuje více než 50 různých webů.
  4. Atube Catcher je nástroj pro stahování a konverzi videí z různých online platforem, jako je YouTube, Facebook, Vimeo, Dailymotion a další. Program je k dispozici zdarma a umožňuje snadné stahování videí v různých kvalitách a jejich konverzi do různých formátů.

Je důležité si uvědomit, že stahování videí z YouTube může být v rozporu s podmínkami služby YouTube a může být zakázáno.