bez-viru-win.svg

Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus recenze

Uživatelé obecně hodnotí Avira Free Antivirus pozitivně pro jeho spolehlivost a jednoduché použití. Program nabízí základní ochranu proti virům a malwarem, což je pro mnoho uživatelů dostačující. Uživatelé také oceňují možnost naplánovat pravidelné skenování počítače a automatizovanou ochranu při prohlížení internetu.

Nicméně, někteří uživatelé se stěžují na to, že program občas vyžaduje příliš mnoho zdrojů počítače, což může zpomalit výkon. Také někteří uživatelé si stěžují na to, že program často nabízí placené upgrady na placenou verzi Avira Antivirus Pro, což může být rušivé.

Celkově lze říci, že Avira Free Antivirus je dobrá volba pro uživatele, kteří hledají základní ochranu proti virům a malwarem a nechtějí utrácet peníze za placené antivirusové programy. Program nabízí jednoduché použití a spolehlivou ochranu, ale může vyžadovat více zdrojů počítače než jiné bezplatné antivirusové programy.

Avira

Firma Avira je německá softwarová společnost, která se specializuje na vývoj bezpečnostního softwaru pro počítače a mobilní zařízení. Firma byla založena v roce 1986 a sídlí v německém městě Tettnang. Od svého založení se Avira stala jedním z předních výrobců bezpečnostního softwaru na světě a její produkty jsou používány miliony uživatelů po celém světě.

Avira nabízí řadu produktů, včetně antivirového softwaru pro osobní počítače, mobilních zařízení a servery. Mezi nejznámější produkty firmy patří Avira Free Antivirus, Avira Antivirus Pro, Avira Internet Security Suite a Avira Phantom VPN. Firma také nabízí řešení pro firmy a korporace, včetně antivirového softwaru, řešení pro správu sítí a zabezpečení dat.

Avira se zaměřuje na vývoj inovativních a spolehlivých bezpečnostních produktů, které jsou snadno použitelné a dostupné pro širokou veřejnost. Firma klade velký důraz na ochranu soukromí a bezpečnost uživatelů a nabízí řešení pro ochranu proti různým hrozbám, včetně virů, spyware, phishingových útoků a dalších.

Celkově lze říci, že Avira je důvěryhodná a respektovaná firma v oblasti bezpečnostního softwaru a nabízí širokou škálu produktů pro zabezpečení počítačů, mobilních zařízení a firemních sítí.